Nieuws

26 maart 2024

Nieuws

Volledige verhoging van de pensioenen per 1 april 2024

Hoeveel pensioenverhoging is per 1 april 2024 verantwoord, zodat elke deelnemer een goede start kan maken in de nieuwe pensioenregeling die in 2026 gaat gelden? Die vraag hebben we als Bestuur onlangs beantwoord.
15 januari 2024

Nieuws

Welke beleggingsmix past bij onze deelnemers?

We willen graag weten hoeveel risico u wilt lopen met uw pensioen. Deze informatie gebruiken wij voor de inrichting van ons beleggingsbeleid. We deden dit onderzoek al vaker in de voorgaande jaren. Het is nu extra relevant om te weten of er verschillen zijn tussen leeftijdsgroepen. Want door de nieuwe wettelijke pensioenregels kunnen we de beleggingen straks meer laten aansluiten bij de kenmerken van deelnemers in bepaalde leeftijdsgroepen. U heeft straks een eigen ‘pensioenpot’ en deze kunnen we beleggen op een manier die bij uw leeftijdscategorie past. Door mee te doen aan het onderzoek kunt u invloed uitoefenen op de besluitvorming over het beleggingsbeleid in de toekomst!
29 december 2023

Nieuws

Pensioenspecificatie januari 2024 in MijnPPF

Voor elke pensioenontvanger staat in MijnPPF de persoonlijke pensioenspecificatie klaar.
22 december 2023

Nieuws

Video: ‘Philips Pensioenfonds legt uit’

Wij krijgen regelmatig vragen van deelnemers over hoe de wettelijke regels voor pensioen straks precies werken. In de videoreeks 'Philips Pensioenfonds legt uit' gaan we in op de meest gestelde vragen. Inmiddels zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar.
18 december 2023

Nieuws

Bestuur besluit in maart 2024 hoeveel indexatie verantwoord is

De komende maanden buigt het Bestuur zich weer over de vraag in hoeverre uw pensioen per 1 april 2024 verhoogd kan worden. Tot de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel beoordeelt het Bestuur jaarlijks welke pensioenverhoging (indexatie) verantwoord is.
2 november 2023

Blog

Op weg naar uw nieuwe pensioen

We hebben samen met de werkgevers een tijdlijn ontwikkeld waarin u kunt zien hoe wij toewerken naar de nieuwe pensioenregeling en wat u van ons kunt verwachten in elke fase.
2 november 2023

Nieuws

KWF blij met donatie van gepensioneerden

Philips Pensioenfonds heeft deze maand, namens de gepensioneerden, een bedrag van € 100.031,53 overgemaakt aan KWF Kankerbestrijding.
5 september 2023

Nieuwe regels voor pensioen

Overheid lanceert website over nieuwe pensioenregels: Pensioenduidelijkheid.nl

Sinds 1 juli 2023 gelden er nieuwe regels voor pensioen. Om meer uitleg te geven over de nieuwe pensioenregels is de overheid een campagne en een online platform gestart: pensioenduidelijkheid.nl.
27 juli 2023

Nieuws

Uniform Pensioenoverzicht 2023 beschikbaar voor iedereen die niet meer in dienst is

Het Uniform Pensioenoverzicht 2023 is beschikbaar voor alle premievrije polishouders (diegenen die niet meer in dienst zijn, maar nog wel pensioen hebben bij Philips Pensioenfonds).
29 juni 2023

Nieuws

Uniform Pensioenoverzicht 2023 beschikbaar voor iedereen die nog in dienst is

Het Uniform pensioenoverzicht 2023 is beschikbaar voor iedereen die die nog in dienst zijn bij Philips, Signify of Versuni