Video's

Gecontroleerd op:

Handige video's

Hieronder ziet u een overzicht van video's van Philips Pensioenfonds.

Flitswebinar - Indexatiebesluit 2023 Pensioenontvangers
Dit is de opname van het flitswebinar "Indexatiebesluit 2023" op woensdag 19 april. Tijdens het flitswebinar vertelde Jasper Kemme (Algemeen Directeur) in het kort over de afwegingen die zijn gemaakt over de pensioenverhoging per 1 april 2023. Daarna konden deelnemers vragen stellen aan Jasper Kemme en Mike Pernot (Directeur Pensioenen). De antwoorden op de vragen die zijn gesteld worden begin mei gepubliceerd. 

Naar vragen en antwoorden

Flitswebinar - Indexatiebesluit 2023 Pensioenopbouwers
Dit is de opname van het flitswebinar "Indexatiebesluit 2023" op woensdag 19 april. Tijdens het flitswebinar vertelde Jasper Kemme (Algemeen Directeur) in het kort over de afwegingen die zijn gemaakt over de pensioenverhoging per 1 april 2023. Daarna konden deelnemers vragen stellen aan Jasper Kemme en Mike Pernot (Directeur Pensioenen). De antwoorden op de vragen die zijn gesteld worden begin mei gepubliceerd. 

Naar vragen en antwoorden

Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die nog niet met pensioen zijn)

Op 21 november 2022 praatte onze Directeur Pensioenen - Mike Pernot - onze deelnemers die nog niet met pensioen zijn bij over de nieuwe wettelijke regels voor pensioen. Waarom nieuwe regels? Wat blijft bestaan en wat wordt anders? En wat betekent het voor u?

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen. Tijdens het flitswebinar zijn veel vragen gesteld, die wij voor u verzameld hebben.

Naar vragen en anwtoorden

Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die pensioen ontvangen)

Op 22 november 2022 praatte onze Directeur Pensioenen - Mike Pernot - onze deelnemers die pensioen ontvangen bij over de nieuwe wettelijke regels voor pensioen. Waarom nieuwe regels? Wat blijft bestaan en wat wordt anders? En wat betekent het voor u?

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen. Tijdens het flitswebinar zijn veel vragen gesteld, die wij voor u verzameld hebben.

Naar vragen en antwoorden

Animatie: Hoe werkt pensioenopbouw?
Wat is pensioen en hoe werkt pensioenopbouw in Nederland en bij Philips Pensioenfonds? Bekijk de mini-learning om hier meer over te weten te komen!

Maak in 2 minuten kennis met de Anw-hiaatverzekering
Bent u net in dienst, bent u kortgeleden gaan samenwonen of getrouwd of verwacht u een kind? Dan kunt u kiezen voor de Anw-hiaatverzekering. Hiermee zorgt u ervoor dat u uw partner financieel beter achterlaat na uw overlijden. Bekijk de video om te weten of deze verzekering past bij uw situatie. 

Animatie 'Wanneer wilt u met pensioen?'

Animatie 'Philips Pensioenfonds en maatschappelijk verantwoord beleggen'

Flitswebinar Maatschappelijk verantwoord beleggen

Op 15 september 2022 vertelde Anita Joosten (Directeur Beleggingen) over de manier waarop wij uw pensioengeld maatschappelijk verantwoord beleggen en hoe het Fonds in de aandelenportefeuille rekening houdt met duurzame ontwikkelingsdoelen.

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen.

Webinar: in dialoog met Philips Pensioenfonds - 9 juni 2020

Webinar: in dialoog met Philips Pensioenfonds - 12 juni 2019

Webinar: in dialoog met Philips Pensioenfonds - 24 mei 2018