Deelnemerspanel

Deelnemerspanel  

Helpt u mee om onze communicatie te verbeteren?

Philips Pensioenfonds vindt het belangrijk dat de informatie over uw pensioen zo goed mogelijk aansluit op uw wensen en verwachtingen. Daarom leggen wij onze communicatiemiddelen regelmatig voor aan ons deelnemerspanel. U kunt zich aanmelden voor dit deelnemerspanel en meepraten over de informatie die u van ons krijgt.

Hoe werkt het?

Onderzoek per mail

Als panellid ontvangt u een paar keer per jaar, per e-mail, een uitnodiging om online een aantal vragen te beantwoorden. Die vragen gaan over de (digitale) post of over nieuwe communicatiemiddelen van Philips Pensioenfonds. Meedoen aan het onderzoek kost u niet veel tijd en u hoeft geen pensioenkennis te hebben. Uw antwoorden en gegevens worden alleen gebruikt om onze communicatie te verbeteren. Met de informatie uit deze onderzoeken kunnen wij u beter op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom uw pensioen.

Groepsdiscussie

Als panellid kunt u ook een uitnodiging ontvangen met het verzoek of u wilt meepraten in een groepsdiscussie. Hierin gaat u met andere panelleden en Philips Pensioenfonds in gesprek.

Meld u aan

Wat vindt u van onze (nieuws)brieven en het magazine Generaties? Mist u onderwerpen? Wij horen het graag van u! Stuur met onderstaande button een e-mail en vermeld daarbij uw voor- en achternaam en uw salaris- of klantnummer. U ontvangt van ons bericht om mee te doen aan ons panel.

Aanmelden


Gecontroleerd op: 02-11-2018