Dialoogsessie

Gecontroleerd op: 22 juni 2022

Dialoog in een nieuwe vorm

In voorgaande jaren kon u jaarlijks in juni ons webinar ‘In dialoog met Philips Pensioenfonds’ volgen. Enkele bestuursleden van het Fonds praatten u tijdens dit webinar bij over actuele ontwikkelingen. En u kon uw vragen stellen die live werden beantwoord. Tijdens dit soort sessies horen wij wat er bij u leeft. Waardevolle sessies dus, die we graag voortzetten. In 2022 gieten we de dialoogsessie in een nieuw jasje. 

Meer weten over duurzaam beleggen?

Schrijf u in voor één van de flitswebinars (Nederlands of Engels) op 15 september 2022!

Aanmelden

Dialoog naar uw wensen
Afgelopen tijd hebben we getoetst of de vorm van dit webinar nog aansluit bij uw wensen. Daarvoor hebben we in focusgroepen met deelnemers gevraagd hoe u het liefst geïnformeerd wordt. Wat wij hoorden, was dat u een webinar een goed middel vindt om bijgepraat te worden over actualiteiten. Maar dat u eenmaal per jaar wat weinig vindt. Daarom introduceren wij flitswebinars: we praten u in ongeveer een kwartier bij over een actueel onderwerp. En daarna is er ruim gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Niet op een vast, jaarlijks moment, maar op diverse momenten in het jaar, afhankelijk van de actualiteit en van uw wensen.

In dialoog over duurzaam beleggen
In onze digitale nieuwsbrief van april vroegen we u welke onderwerpen u terug wilt zien in deze flitswebinars. Eén van deze onderwerpen bleek ‘maatschappelijk verantwoord beleggen’. U gaf eerder al aan dat u het belangrijk vindt dat het Fonds hier aandacht voor heeft. Én u gaf aan dat u graag op de hoogte blijft van de stappen die het Fonds zet als het gaat om het duurzaam beleggen van uw pensioengeld. Op 15 september 2022 organiseren wij dan ook een flitswebinar over dit onderwerp. Onze Directeur Beleggingen - Anita Joosten - vertelt u hoe het Fonds in de aandelenportefeuille rekening houdt met duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). 

Webinar 'In dialoog met Philips Pensioenfonds'

Op dinsdag 8 juni 2021 vond de laatste live uitzending plaats van onze interactieve online dialoogsessie. Bestuursleden Roel Wijmenga, Jasper Kemme, Anita Joosten en Mike Pernot praatten de kijkers bij over het nieuwe pensioenstelsel, de financiële positie van het Fonds, het beleggingsbeleid en maatschappelijk verantwoord beleggen.  

Via de button hieronder kunt u de opname van dit webinar terugkijken. 

Het is in deze opname niet meer mogelijk om deel te nemen aan de poll-vragen of direct een vraag te stellen. Heeft u een vraag? Stuur deze dan naar algemeenbestuur.ppf@philips.com

Ga naar het webinar