Nieuws

Geen verkiezingen voor gepensioneerdenleden in het Algemeen Bestuur

1 oktober 2024

In de juni-editie van ons magazine Generaties heeft Philips Pensioenfonds een oproep gedaan om mee te doen aan de verkiezingen voor leden van het Algemeen Bestuur namens de pensioenontvangers. Ook zijn diverse organisaties geïnformeerd over de mogelijkheden en voorwaarden voor het indienen van een kieslijst voor de verkiezingen. Inmiddels is de sluitingsdatum voor het aanmelden van kandidaten verstreken.

Kieslijst van Federatie van Philips Verenigingen van Gepensioneerden

Philips Pensioenfonds heeft uitsluitend van de Federatie van Philips Verenigingen van Gepensioneerden (FPVG) een kieslijst ontvangen. Omdat deze organisatie als enige een kieslijst heeft ingediend en zich ook geen individuele kandidaten hebben gemeld, volgen er geen verkiezingen. 

Benoeming leden

René ter Huurne en Luvic Janssen stonden als eerste twee op de kieslijst van de FPVG. René ter Huurne is op dit moment al lid van het Algemeen Bestuur namens de pensioenontvangers. Hij wordt daarom herbenoemd per 1 september 2025. Luvic Janssen is de beoogde opvolger van Coen Reuvers in het Algemeen Bestuur. De termijn van Coen Reuvers loopt af op 1 september 2025. Luvic Janssen kan per die datum benoemd worden als zijn opvolger, indien hij heeft voldaan aan de geldende opleidingseisen en als De Nederlandsche Bank met zijn benoeming heeft ingestemd. 

Wilt u meer weten over het Algemeen Bestuur? Klik hier.