Dialoogsessies

Gecontroleerd op: 15 december 2022

Dialoog in een nieuwe vorm

In voorgaande jaren kon u jaarlijks in juni ons webinar ‘In dialoog met Philips Pensioenfonds’ volgen. Enkele bestuursleden van het Fonds praatten u tijdens dit webinar bij over actuele ontwikkelingen. En u kon uw vragen stellen die live werden beantwoord. Tijdens dit soort sessies hoorden wij wat er bij u leeft. Waardevolle sessies dus, die we graag voortzetten. Alleen gieten we sinds 2022 de dialoogsessie(s) in een nieuw jasje. 

Dialoog naar uw wensen
Afgelopen tijd hebben we getoetst of de vorm van het webinar nog aansluit bij uw wensen. Daarvoor hebben we in focusgroepen met deelnemers gevraagd hoe u het liefst geïnformeerd wordt. Wat wij hoorden, was dat u een webinar een goed middel vindt om bijgepraat te worden over actualiteiten. Maar dat u eenmaal per jaar wat weinig vindt. Daarom introduceren wij flitswebinars: we praten u in ongeveer een kwartier bij over een actueel onderwerp. En daarna is er gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Niet op een vast, jaarlijks moment, maar op diverse momenten in het jaar, afhankelijk van de actualiteit en van uw wensen.

Flitswebinars terugkijken
Bekijk hieronder de opnames van onderstaande flitswebinars direct terug:

  • Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die nog niet met pensioen zijn)
  • Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die pensioen ontvangen)
  • Duurzaam beleggen

Terugkijken flitswebinars

Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die nog niet met pensioen zijn)

Op 21 november 2022 praatte onze Directeur Pensioenen - Mike Pernot - onze deelnemers die nog niet met pensioen zijn bij over de nieuwe wettelijke regels voor pensioen. Waarom nieuwe regels? Wat blijft bestaan en wat wordt anders? En wat betekent het voor u?

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen. Tijdens het flitswebinar zijn veel vragen gesteld, die wij voor u verzameld hebben.

Naar vragen en antwoorden

Nieuwe regels voor pensioen (voor deelnemers die pensioen ontvangen)

Op 22 november 2022 praatte onze Directeur Pensioenen - Mike Pernot - onze deelnemers die pensioen ontvangen bij over de nieuwe wettelijke regels voor pensioen. Waarom nieuwe regels? Wat blijft bestaan en wat wordt anders? En wat betekent het voor u?

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen. Tijdens het flitswebinar zijn veel vragen gesteld, die wij voor u verzameld hebben.

Naar vragen en antwoorden

Duurzaam beleggen

Op 15 september 2022 vertelde Anita Joosten (Directeur Beleggingen) over de manier waarop wij uw pensioengeld maatschappelijk verantwoord beleggen en hoe het Fonds in de aandelenportefeuille rekening houdt met duurzame ontwikkelingsdoelen.

Hiernaast kunt u de opname van het webinar terugkijken. Het is niet meer mogelijk om een vraag te stellen.
 

Webinar 'In dialoog met Philips Pensioenfonds'

Op dinsdag 8 juni 2021 vond de laatste jaarlijkse live uitzending plaats van onze interactieve online dialoogsessie. Bestuursleden Roel Wijmenga, Jasper Kemme, Anita Joosten en Mike Pernot praatten de kijkers bij over het nieuwe pensioenstelsel, de financiële positie van het Fonds, het beleggingsbeleid en maatschappelijk verantwoord beleggen.  

Via de knop hieronder kunt u de opname van dit webinar terugkijken. Het is in deze opname niet meer mogelijk om deel te nemen aan de poll-vragen of direct een vraag te stellen. Heeft u een vraag? Stuur deze dan naar algemeenbestuur.ppf@philips.com

Ga naar het webinar