Nieuwe relatie

Gecontroleerd op 24 mei 2019

Nieuwe relatie

U gaat samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aan

Gaat u samenwonen? Denk er dan aan om uw partner te registreren bij Philips Pensioenfonds. Als u niet in Nederland woont en u gaat trouwen of u gaat een geregistreerd partnerschap aan, dan moet u ook uw partner registreren. Dit kan met het formulier 'Partnerregistratie'.

Bouwt u pensioen op bij Philips Pensioenfonds of ontvangt u pensioen van ons? Dan kunt u bij het aangaan van een nieuwe relatie ook de 'Anw-hiaatverzekering' afsluiten. Meer informatie leest u op de pagina Anw-hiaatverzekering.

 

Actiepunt

Samenwoners opgelet! Het is van belang dat u uw partner bij ons aanmeldt. Alleen dan betalen wij bij uw overlijden een nabestaandenpensioen uit.

Formulier Partnerregistratie

Actiepunt

Wilt u een Anw-hiaatverzekering afsluiten? Vul dan binnen twee maanden na het aangaan van uw relatie het formulier ‘Anw-hiaatverzekering’ in.

Formulier Anw-hiaatverzekering

Gerelateerde informatie

Is onderstaande informatie voor u misschien ook interessant?

Indexatiebeleid

Wij proberen uw pensioen elk jaar te verhogen met de loon- of prijsinflatie. Dit heet ‘indexatie’. Wilt u hier meer over weten?

Ga naar indexatiebeleid

Mijnpensioenoverzicht.nl

Op Mijnpensioenoverzicht.nl krijgt u inzicht in uw totale pensioensituatie. Daar ziet u ook het pensioen dat u eventueel bij andere werkgevers heeft opgebouwd.

Naar Mijnpensioenoverzicht.nl

Financiële positie

De financiële positie van Philips Pensioenfonds wordt onder andere beoordeeld aan de hand van de dekkingsgraad.

Ga naar financiële positie
Boven