Generaties april 2018

Generaties

Generaties  

Drie keer per jaar verschijnt Generaties, het magazine van Philips Pensioenfonds. Via Generaties houden wij onze pensioenopbouwers en pensioenontvangers op de hoogte van allerlei verschillende pensioenonderwerpen. 

Nieuwe editie Generaties verschenen

Het Jaarverslag 2017 is uit en wij spraken hierover met bestuurders René ter Huurne en Bernard Lindenhovius. Het jaar 2017 was een onverwacht goed jaar. In dit nummer vertellen wij u ook meer over de belangrijkste resultaten van ons onderzoek dat eerder dit jaar plaatsvond. In dit onderzoek vroegen wij naar uw mening over risico's en uw pensioen. En wist u dat Philips Pensioenfonds op de 4e plaats staat van de 15 grootste pensioenfondsen? Dit komt door de hoogte van onze dekkingsgraad. Verder geven wij u antwoord op de belangrijkste vragen rondom de nieuwe AVG. Dit en nog veel meer leest u in de nieuwe Generaties. Nieuwsgierig? Lees Generaties nu online.

Oplossing puzzel digitaal insturen

U kunt de oplossing van de puzzel ook digitaal aan ons zenden. Kies bij onderwerp voor de optie 'Oplossing puzzel'. Stuur uw oplossing in vóór 15 juli 2018. Het is belangrijk dat u het formulier volledig invult. 

Gecontroleerd op: 08-06-2018

Actief gepensioneerd

"Kijk, daar zijn de uilenmannen!" Twee vrienden en gepensioneerden vertellen.

Naar Actief gepensioneerd

MijnPPF: regel uw pensioen

U vindt in MijnPPF uw pensioenoverzichten, de Pensioenplanner en u kunt er uw gegevens of voorkeuren wijzigen

Naar MijnPPF 

Dekkingsgraad

Hier vindt u elke maand de beleidsdekkingsgraad van Philips Pensioenfonds

Grafiek